KPS-Lapuan virkiä
10.5.2018 10:30 Uutiset / Pääsivusto

Otteluraportti

KPS- Virkiä 8-1 (3-0)

Palloseura oli tehnyt huomattavasti muutoksia kokoonpanoon ja avaukseen juoksi kuusi uutta pelaajaa verrattuna viikon takaiseen. Valmennuksen tavoitteena onkin jakaa vastuuta ja ajaa pelaajia laajalti mukaan sarjaan. Peli alkoi melko tasaisena, mutta kymmenen minuutin jälkeen ote siirtyi kotijoukkueelle ja meillä oli jo pari maukasta paikkaa tehdä johto-osuma ennen kuin vartin kohdalla Ima onnistui. Härkämäinen kärkimies aiheutti preesensillään riittävästi monta kysymysmerkkiä nuoren Virkiävahdin mielessä ja niinpä palloon ehti Ima ensin ja tilanne 1-0. Tästä vajaa kymmenen lisää, Kube haastaa laidallaan ja kaunis laukaus takakulmaa, johto tuplaantuu.

Virkiä ei lannistu ja vastaa pallonhallinnalla ja pystyy luomaan muutaman tekopaikan, tosin Palloseuran huolimattoman alakerran pelaamisen avustamana. Mutta niin kuin monesti, nopea vastahyökkäys ja Atte Henttu vapauttaa hienolla pystysyötöllä Iman, tilanne 3-0. Tämä jää puoliaikatulokseksi.

Toinen puoliaika alkaa kotijoukkueelta vahvasti ja Virkiää ei päästetä peliin mukaan. Aleksi Niskakosken kova keskitys maalin eteen ja malliahne Henttu ajaa pallon pohjaan. Osuma katkaisee nuoren Virkiän suurimman innostuksen. Kotijoukkueelta todella kontrolloitua peliä joka pelin osa-alueella ja tilastoja kaunistellaan vielä Atte Hentun toimesta kahdesti sekä Rauli Lassila ja Teemu Roiko kertaalleen. Vastustaja tekee lohdutusosumansa 6-0 tilanteessa, joka ei peli kuvaa muuta.

Palloseuran peli oli kokonaisuudessa todella vahvaa ja yksittäisten pelaajien esiin nostaminen ei tekisi joukkueen suoritukselle oikeutta. Toki tähän asti maalin tekemisestä on Atte Henttu vastannut yksin, mutta torstaina saatiin useita onnistujia tälle sektorille. Torstaina viikon päästä lämmöt Kipparihallissa nousevat, kun vastaan tulee myös tappioton ja ulkomaalaispainotteinen Korsnäs klo 19.30, tervetuloa!