KPS valmennus kaudelle 2017 selvillä
21.10.2016 10:16 Uutiset / KPS Edustus

KPS Edustusjoukkue jatkaa tutussa komennossa

KPS miesten edustusjoukkue jatkaa tulevanakin kautena miesten kolmosessa edelliskaudelta tutun valmennuksen voimin. Päävalmentajana jatkaa Jyrki Roukala, jonka apuna toimivat valmentaja Vesa Hohenthal sekä maalivahtivalmennuksessa Pekka Sahlgren. Joukkueenjohtajana tulee tulevalla kaudella toimimamaan Roni Karppi, joka on pitkän linjan Kopsilainen ja ennestään kaikille Kopsilaisille tuttu henkilö.

Urheilutoimenjohtaja Jyrki Ojala kertoo, että ”neuvottelut tulevan kauden valmennuksesta sujuivat kivuttomasti ja nopeasti, sillä seuran puolelta oltiin tyytyväisiä valmennuksen viime kaudella tekemään työhön ja lisäksi koko valmennusryhmällä oli myös tahtotila jatkaa tulevalle kaudelle. Kopsissa ollaan erittäin tyytyväisiä syntyneeseen ratkaisuun ja joukkueen kokoaminen tulevalle kaudelle on jo hyvässä vauhdissa, missä joukkue tulee rakentumaan edellisen kauden pelaajarungon ympärille. Tarkemmat tavoitteet kaudelle asetetaan myöhemmin, mutta jo lähtötilanteessa on selvää, että joukkueen tavoite on lähteä parantamaan viime kauden sijoitustaan.”

Päävalmentaja Jyrki Roukala oli innolla jatkamassa työtään Kopsin edustusjoukkueen parissa ja erittäin tyytyväinen siihen, että valmennustiimi jatkaa entisellään myös tulevana kautena. ”Valmennuksen suhteen en edes harkinnut muita vaihtoehtoja, sillä kulunut vuosi Kopsissa on ollut erittäin miellyttävää aikaa, mistä kiitos kuuluu niin pelaajille, valmennustiimille kuin seuran taustoillekin kannattajia unohtamatta. Joukkueen ja koko seuran yhteishenki ja ilmapiiri ovat poikkeuksellisen positiiviset, mikä antaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää pelaajia, joukkuetta ja koko seuraa tulevaisuuden haasteita varten.” Jyrki Roukala allekirjoittaa seuran tulevalle kaudelle asettamat tavoitteet ja toteaa, että tarkemmat kilpailulliset tavoitteet kaudelle tullaan asettamaan myöhemmin keväällä yhdessä joukkueen kanssa. Joukkueen harjoittelu käynnistyy joulukuussa, mihin saakka pelaajat valmistautuvat omatoimisesti tulevaan kauteen.

KPS pelaa tulevanakin kautena Vaasan ja Keskipohjanmaan piirin III-divisioonassa, missä se on ainoa Kokkolalnen joukkue.